Tako mala a tako pametnaČetkica za zube CURAPROX CS smart ultra soft je naslednica dečje četkice za zube CURAkid, koja se koristi od trenutka nicanja prvog zuba. Ipak smart četkica za zube nije namenjena isključvo deci, več mogu da je koriste tinejdžeri i odrasli koji imaju manju vilicu ili koji imaju neka teže dostupna mesta u ustima koja zahtevaju kvalitetnije čišćenje.

Savršeno čišćenje, koje omogućava četkica CURAPROX CS 5460, sada dopunjuje četkica CURAPROX CS smart.

CURAPROX CS smart odlikuje mala glava koja sadrži 7600 ultra tankih i mekih CUREN ® vlakana promera 0,08 mm, koja omogućavaju efikasno čišćenje. Veoma gusto postavljena vlakna pomažu pri temeljnom odstranjivanju plaka, a mala glava uspeva da dosegne do teže dostupnih mesta u ustima.

Kao i kod klasične četkice za zube CURAPROX CS 5460, i smart četkica ima osmougaonu dršku za lakše držanje i vodjenje pri pranju zuba. Moglo bi se reći da prijatno leži u ruci.Idealna je kao pomoć roditeljima budući da su roditelji odgovorni za zdravlje zuba svoje dece. Za nežno i bezbolno pranje zuba u pomoć pristiže četkica CURAPROX CS smart. Pri njenoj upotrebi, zahvaljujući ultra tankim i gusto postavljenim vlaknima smanjuje se mogućnost neprijatnog osećaja pri četkanju, što je ključno da deca ne bi razvila negativan odnos prema pranju zuba.

Pošto oblik i boja podsećaju na klasičnu četkicu CURAPROX CS 5460, koju obično upotrebljavaju odrasli, to može biti dobro za motivaciju dece. Deca vole da slede primer svojih roditelja, a sa svojom smart četkicom daju pozitivan primer.

Da li je smart četkica za mene?

Ako zube perete sa klasičnom ultra soft CS 5460 četkicom, a želite nešto novo, četkica smart je vredna probe. Zbog njene male glave biće vam potrebno malo više vremena za čišćenje, ali ćete bolje očistiti teže dostupna mesta u oblastima gde zubi nisu poravnani.Veoma gusto postavljena vlakna su dobra za efikasno odstranjivanje plaka, a mala glava doseže do teže dostupnih mesta u ustima, Smart je idealna četkica za sve koji imaju fiksni ortodontski aparat, jer mala glava dobro očisti površine zuba i žice. Kada skinete fiksni aparat lako ćete preći na klasičnu četkicu CS 5460 ultra soft, ali zadržite i smart četkicu, zatrebaće vam sigurno.

Za decu i omladinu, kojima je CURAkid mala, a klasična CS 5460 ultra soft velika, smart četkica će biti idealna.

Kolekcija smart četkica za zube sastavljena je od pastelnih boja tako da ćete lako pronaći svoju omiljenu kombinaciju.