Curaprox Perio plus forte

Curaprox Perio plus forte je pogodna za KRATKOTRAJNU intenzivnu negu pre i posle invazivnih stomatoloških zahvata. Sa izuzetno visokom koncentracijom hlorheksidina pruža odličnu zaštitu od bakterija u ustima čime se sprečava stvaranje i nagomilavanje naslaga.


1.249,00 RSD
40650
Na zalihama
+

Tečnost za ispiranje usta Perio plus forte sa 0,2% hlorheksidina pogodna je za kratkotrajnu intenzivnu negu pre i posle invazivnih stomatoloških zahvata.

Unapređena formula proizvoda Curaprox Perio plus pored hlorheksidina sadrži Citrox® sa devet prirodnih bioflavonoida, dobijenih iz gorke narandže. Citrox® sadrži devet bioflavonoida iz gorke narandže vrste Citrus aurantium amara. Antiseptički efekti Citrox®-a su jači i širi od efekata hlorheksidina. Deluje antigljivično i antivirusno, potpuno je prirodan i nema neželjenih efekata. U kombinaciji sa aminokiselinama Citrox® deluje na isti način kao hlorheksidin.

Curaprox Perio plus forte sa izuzetno visokom koncentracijom hlorheksidina pruža odličnu zaštitu od bakterija u ustima čime se sprečava stvaranje i nagomilavanje naslaga.

Tečnost za ispiranje Curaprox Perio plus forte ne sadrži alkohol, zato ne isušuje oralnu sluzokožu. Primerena je za kratkotrajnu intenzivnu upotrebu (od 3 do 7 dana).

Prijatan ukus koji ne utiče na svežinu zadaha:

Zahvaljujući aktivnom sastojku Citrox® i aromi koju su razvili stručnjaci za arome iz kompanije Givaudan, Perio plus ima dobar ukus.

Saveti za očuvanje zubne beline:

Dok se koristi Perio plus sredstvo za ispiranje usta savetuje se izbegavanje duvana, kafa, crniog i zelenog čaja, crnog vina, bobica, kari i šafran sastojaka. Tako će promena boje biti ograničena na najniži mogući nivo.

U ponudi su još tečnosti za ispiranje Curaprox Perio plus:

Proizvođač: Curaden International AG, Švajcarska

  • Upotreba neposredno pre operativnog zahvata u usnoj duplji.
  • Upotreba nakon operativnog zahvata: dva puta na dnevno 60 sekundi ispiranja sa 10 ml tečnosti za ispiranje.
  • Tečnost za ispiranje koristi se od 3 do 7 dana ili prema uputstvima odabranog stručnjaka za oralnu higijenu.
  • Paralelno koristite samo paste za zube koje ne sadrže NLS (natrijum lavril sulfat), jer neutralizuje delovanje CHX (hlorheksidina).

Bočica sadrži 200ml tečnosti za ispiranje Perio plus forte.

Sastojci (INCI):

AQUA, XYLITOL, POLYSORBATE 20, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, AROMA, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SUCRALOSE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, POLYLYSINE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE