Štedite 5%
AKCIJA

Curasept ADS 205

Sprečava nastajanje zubnih naslaga uz minimalne neželjene efekte.


Marka:
Cena: 1.108,00 RSD   Reklamirana cena: 1.166,00 RSD
Uštedeli ste: 58,00 RSD (5%)
40240
Na zalihama
+


Tečnost za ispiranje Curasept ADS® 205 sa 0,05 % hlorheksidina (CHX) i 0,05 % natrijum fluorida, efikasno sprečava nastanak zubnih naslaga. Budući da je CHX vrlo postojan, ostaje na površini duže vreme nakon upotrebe i tako nastavlja delovati. Zahvaljujući sastavu ADS® (Anti-Discoloration System) neželjeni efekti hlorheksidina su u potpunosti smanjeni, jer je znatno smanjena mogućnost pojave obojenja zuba i jezika i nema promene u osećaju ukusa.

Tečnost za ispiranje Curasept ADS® ne sadrži alkohol, tako da ne isušuje sluzokožu usta.

Namenjena je za dugotrajnu upotrebu i istovremeno sprečava nastanak karijesa. Idealna je za sve one koji se često susreću sa problemima desni.

INGREDIENTS (SASTAV): Aqua (voda ili pročišćena voda), Xylitol (ksilitol), Propylen Glycol (propilenglikol), Peg-40 Hydrogenated castor Oil (PEG-40 hidrogenirano ricinusovo ulje), Ascorbic Acid (L-askorbinska kiselina), Chlorhexidine Digluconate (hlorheksidin diglukonat), Aroma (aroma), Poloxamer 407 (poloksamer 407 ili kopolimer etilen i propilen oksid), Sodium Fluorid (natrijum fluorid ), Sodium Benzoat (natrijum benzoat), Sodium metabisulfit (natrijum metabisulfit),Sodium Citrat (natrijum citrat), C.I. 42090 (kozmetička boja).

U prodaji su i tečnosti za ispiranje Curasept ADS ® sa višim koncentracijama:
- ADS® 212 - 0,12% CHX
- ADS® 220 - 0,20% CHX

Proizvođač: Curaden International AG, Švajcarska

Tečnost za ispiranje Curasept ADS® 205 idealna je za sve koji imaju poteškoće sa tkivima oko zuba, kao i za korisnike proteza ili ortodontskih aparata. Pomaže i u zaštiti desni pre i nakon dentalnih zahvata ili tokom intenzivne oralne higijene.

  • Upotreba: Nakon pranja zuba, jednom kašikom (10 ml) nerazređene tečnosti ispirati usta tokom jednog minuta.
  • Tečnost za ispiranje se sme upotrebljavati najduže 6 meseci odnosno. prema savetima odabranog stomatologa.

Sadržaj je u pripremi.

  • bočica sadrži 200 ml tečnosti za ispiranje Curasept ADS 205