Obaveštenje Naša web prodavnica koristi kolačiće (cookies). Mi koristimo kolačiće u cilju personalizacije sadržaja i boljeg korisničkog iskustva. Saznaj više    PRIHVATI

CURAPROX set: White is Black

Crna pasta sa aktivnim ugljem za bele zube

2.899,00 RSD
100030
Na zalihama
+

Pasta za izbeljivanje zuba CURAPROX White is Black
Crna pasta za izbeljivanje zuba White is Black odstranjuje obojenost zuba – sadrži aktivni ugalj koji apsorbuje čestice koje uzrokuju obojenost zuba i nežno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu gleđ. Struktura nanohidroksiapatita je slična strukturi zubne gleđi, stoga prisustvo nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima štiteći tako zubnu gleđ.

Pasti za zube White is Black su dodata tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju pljuvačke. Pomažu pri otklanjanju osećaja suvih usta. Zajedno sa 950 ppm natrijum fluorida štite od kvarenja zuba pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa. čini zube biserno belim.

Aktivni sastojak Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zuba i na taj način održava belinu zuba bez upotrebe hemijskih supstanci.

Crna pasta za zube White is Black je nežno blagog ukusa, sa eteričnim uljima limete i mentola. Namenjena je za svakodnevnu upotrebu i za sve osobe starije od 6 godina.

Najbolje upotrebiti u roku od 6 meseci nakon otvaranja.

Ne sadrži štetne sastojke kao što su: NLS (natrijumlaurilsulfat - sredstvo za pjenjenje koje je često prisutno u sredstvima za čišćenje, šamponima, gelovima za tuširanje,..), triklosan, kao ni plastične čestice. Upotrebom paste za zube bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost nastanka afti.

Četkica za zube CURAPROX CS 5460
Četkica za zube CURAPROX CS 5460 sadrži 5460 ultrafinih CUREN® vlakana promera 0,1 mm, koji dosežu i do najteže dostupnih mesta. Mala i kompaktna glava sa osmougaonom drškom najefikasnije pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga sa svih zubnih površina, kao i u prostorima između zuba i desni.

Pakovanje: pasta 95 g i 1 četkica

Proizvođač: Curaden AG, Švajcarska

  • za optimalno delovanje pastu za zube upotrijebiti sa priloženom četkicom CURAPROX CS 5460 ultra soft
  • za svakodnevnu upotrebu
  • pasta za izbjeljivanje zuba CURAPROX White is Black, 90 ml
  • 1 četkica za zube CURAPROX CS 5460 ultra soft sa zaštitnim poklopcem