CURAPROX set: Black is White

Crna pasta za zube sa aktivnim ugljem – za bele zube


Marka:
Cena: 2.899,00 RSD  
100029
Na zalihama
+


Pasta za izbeljivanje CURAPROX Black is White
Crna pasta za izbeljivanje Black is White odstranjuje obojenost zuba – sadrži aktivni ugalj koji apsorbuje čestice koje uzrokuju obojenost zuba i nežno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu gleđ. Struktura nanohidroksiapatita je slična strukturi zubne gleđi, stoga prisustvo nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima štiteći tako zubnu gleđ.

Pasti za zube Black is White su dodata tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju pljuvačke. Pomažu pri otklanjanju osećaja suvih usta. Zajedno sa 950 ppm natrijum fluorida štite od kvarenja zuba pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa čineći zube biserno belima.

Aktivni sastojak Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zuba i na taj način održava belinu zuba bez upotrebe hemijskih supstanci.

Najbolje upotrebiti u roku od 6 meseci nakon otvaranja.

Crna zubna pasta Black is White je osvežavajućeg ukusa, sa eteričnim uljima limete i mentola. Namenjena je za svakodnevnu upotrebu i za sve osobe starije od 6 godina.

Ne sadrži štetne sastojke kao što su: NLS (natrijumlaurilsulfat - sredstvo za penjenje koje je često prisutno u sredstvima za čišćenje, šamponima, gelovima za tuširanje,..), triklosan, kao ni plastične čestice. Upotrebom zubne paste bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost nastanka afti.

Četkica za zube CURAPROX CS 5460
Četkica za zube CURAPROX CS 5460 sadrži 5460 ultrafinih CUREN® vlakana promera 0,1 mm, koji dosežu i do najteže dostupnih mesta. Mala i kompaktna glava sa osmougaonom drškom najefikasnije pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga sa svih zubnih površina, kao i u prostorima između zuba i desni.

Pakovanja: pasta 95 g i 1 četkica

Proizvođač: CURADEN AG, Postfach 1063, CH-Kriens, Švajcarska

  • za optimalno delovanje pastu za zube upotrijebiti sa priloženom četkicom CURAPROX CS 5460 ultra soft
  • za svakodnevnu upotrebu
  • 1 pasta za izbjeljivanje zuba CURAPROX Black is White, 90 ml
  • 1 četkica za zube CURAPROX CS 5460 ultra soft sa zaštitnim poklopcem