CURAPROX Baby duda duo, veličina 1, roze

Za zdrav razvoj dečijih zuba i vilice.


Marka:
Cena: 3.199,00 RSD  
100128
Na zalihama
+


Duda za bebe CURAPROX Baby primerena je za mališane starosti od 7 do 18 meseci ili težine od 7 do 10 kilograma.

Duda je pravljena od silikona. Ne sadrži bisfenol A (BPA), ftalate i AZO-bojila.

Šta znači biofuncionalnost CURAPROX Baby dude?

⁣Duda je dizajnirana tako da kod njenog korišćenja ne nastaju neželjena dejstva kao što su deformacija vilice i poteškoće pri disanju kroz usta.

  1. Ravni deo dela za sisanje ne pritiska nepce, zato se stvara pravilan luk. Duda sprečava otvoreni zagrižaj i nepravilno nicanje zuba, a podržava pravilno disanje i spavanje.
  2. Spoljašnji luk dela za sisanje dude usmerava pritisak pri sisanju prema vilici, a ne prema nepcu, zato luk zuba ima pravilan zaobljen oblik.
  3. Prilagodljivi silikonski štit dude sa blagim izbočinama bebi daje osećaj sličan dojenju i promoviše prirodni proces gutanja.

Dečja četkica za zube CURAPROX CK 4260 za nežno četkanje već od prvog izraslog mlečnog zubića, sve do 5. godine uzrasta - zabava za odojčad i mališane. Glava četkice za zube CK 4260 vrlo je uska, a njena površina je zaštićena mekanim gumenim slojem. Jedinstvena CUREN® vlakna sprečavaju povrede nežne sluzokože dečjih usta.

Sadrži 4260 izuzetno mekanih CUREN® vlakana sa promerom od 0,1 mm.

Drška četkice za zube prilagođena je dečjoj ruci, kao i roditeljima. Zaobljena drška smanjuje pritisak prilikom četkanja. Napravljena je od neklizajućeg materijala. Samostojeća je.

Proizvođač: Curaden International AG, Švajcarska

  • Pre prve upotrebe prokuvajte dudu - približno 5 minuta. Pustite da se ohladi i iscedite moguće ostatke vode.
  • Pre svakog korišćena detaljno pregledajte dudu - posebno ako dete ima zubiće. Pri prvom znaku oštećenja zamenite dudu.
  • Preporučeno je zameniti dudu svakih 1-2 meseca.
  • Dudu čuvati u priloženoj kutijici ili u suvoj posudi sa poklopcem.

Uputstva za čišćenje kutijice za dudu u mikrotalasnoj pećnici:

Dudu i kutijicu očistiti blagom sapunicom i isprati pod tečnom vodom. Proveriti čistoću svih komponenti jer ostaci hrane i masnoće mogu opstruisati proces sterilizacije.

Uputstva za sterilizaciju:

Kutijicu napunite vodom i u nju staviti dudu, zatvorite poklopac i postavite u mikrotolasnu pećnicu na tanjir, kako biste povećali stabilnost. Sterilišite 3 minuta na 1000 W.

  • 2 dude CURAPROX Baby
  • 1 kutijica za čuvanje ili sterilizaciju