Obaveštenje Naša web prodavnica koristi kolačiće (cookies). Mi koristimo kolačiće u cilju personalizacije sadržaja i boljeg korisničkog iskustva. Saznaj više    PRIHVATI

Curaprox Baby duda duo, veličina 1, svetlo roze

Dve Curaprox Baby dude u jednom pakovanju.

2.299,00 RSD
100128
Na zalihama
+

Duda za bebe Curaprox Baby primerena je za mališane starosti od 7 do 18 meseci ili težine od 7 do 10 kilograma.

Duda je pravljena od silikona. Ne sadrži bisfenol A (BPA), ftalate i AZO-bojila.

Šta znači biofuncionalnost Curaprox Baby dude?

⁣Duda je dizajnirana tako da kod njenog korišćenja ne nastaju neželjena dejstva kao što su deformacija vilice i poteškoće pri disanju kroz usta.

  1. Pljosnati deo dela za sisanje ne pritiska nepce, zato se stvara pravilan luk. Duda sprečava otvoreni zagrižaj i nepravilno nicanje zuba i podstiče pravilno disanje i spavanje.
  2. Bočna krilca dude usmeravaju pritisak u toku sisanja prema vilici, a ne prema nepcu, tako da luk zuba ima odgovarajući zaobljen oblik.
  3. Prilagodljivi silikonski štit dude sa blagim izbočinama bebi daje osećaj sličan dojenju, podstiče razvoj čula i motorike i pomaže razvoj prirodnog procesa gutanja.

Standardna varalica u detetovoj šupljini stvara vakuum i na taj način vrši pritisak na nepce. Curaprox Baby varalica pritiska vilicu i na taj način uzrokuje njeno širenje. Tako se značajno smanjuje mogućnost razvoja nepravilnosti kao što je ukršten i otvoren zagrižaj.

Proizvođač: Curaden International AG, Švajcarska

  • Pre prve upotrebe prokuvajte dudu - približno 5 minuta. Pustite da se ohladi i iscedite moguće ostatke vode.
  • Pre svakog korišćena detaljno pregledajte dudu - posebno ako dete ima zubiće. Pri prvom znaku oštećenja zamenite dudu.
  • Preporučeno je zameniti dudu svakih 1-2 meseca.
  • Dudu čuvati u priloženoj kutijici ili u suvoj posudi sa poklopcem.

Uputstva za čišćenje kutijice za dudu u mikrotalasnoj pećnici:

Dudu i kutijicu očistiti blagom sapunicom i isprati pod tečnom vodom. Proveriti čistoću svih komponenti jer ostaci hrane i masnoće mogu opstruisati proces sterilizacije.

Uputstva za sterilizaciju:

Kutijicu napunite vodom i u nju staviti dudu, zatvorite poklopac i postavite u mikrotolasnu pećnicu na tanjir, kako biste povećali stabilnost. Sterilišite 3 minuta na 1000 W.

  • 2 dude Curaprox Baby
  • 1 kutijica za čuvanje ili sterilizaciju