CURAPROX Superduo – CS 5460 ultra soft i CPS prime

Sa novim parom SUPERDUO, vaši zubi će biti u potpunosti čisti: 70% očisti četkica za zube i 30% očisti interdentalna četkica.


Marka:
Cena: 769,00 RSD  
100018
Na zalihama
+


Svaki heroj ima svog pomoćnika: naša četkica za zube CS 5460 pravi je superheroj, a u pomoć joj dolazi ultra tanka interdentalna četkica CPS prime.

Četkica za zube CURAPROX CS 5460 "ultra soft" za sve koji vole svoje desni. Četkica za zube CS 5460 "ultra soft " izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nežnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima. Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana promera 0,1 mm. Četkica ima osmougaonu dršku koja omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod uglom od 45 stepeni tokom čišćenja.

Interdentalne četkice CURAPROX CPS "prime" su efikasne, nežne i ispunjavaju ceo interdentalni prostor, bez rizika od povreda. Prikladne su za čišćenje i najužih interdentalnih prostora. Redovna i pravilna upotreba interdentalnih četkica CURAPROX CPS uklanja zubne naslage iz interdentalnog prostora gde ih četkica za zube ne može dosegnuti - uz četkicu, interdentalna četkica najvažniji je alat za postizanje glavnog cilja, doživotnog zdravlja zuba i desni.

Pakovanje sadrži 3 veličine interdentalnih četkica CURAPROX CPS "prime": CPS 06, CPS 07 i CPS 08.

Upotreba je vrlo jednostavna: jednom provucite interdentalnu četkicu kroz svaki interdentalni prostor pa je izvucite van. Zahvaljujući izvanredno tankoj i izdržljivoj hirurškoj žici CURAL® dovoljno je samo jednom proći interdentalnom četkicom kroz svaki interdentalni prostor.

Prednosti proizvoda CURAPROX Superduo:
- četkica za zube CS 5460 ima 5460 ultra mekih CUREN ® vlakana
- četkica za zube ima malu kompaktnu glavu i osmougaonu dršku za lakše držanje
- nežna vlakna interdentalne četkice CPS prime dopiru do teško dostupnih mesta i čiste ih efikasno i precizno poput četkice za zube

Proizvođač: Curaden International AG, Švajcarska

Zubna čektica

  • vlakna zubne četkice postavite tako, da polovina prekriva zube, polovina desni
  • četkajte malim kružnim pokretima, upotrebljavajući pri tome minimalan pritisak
  • kod četkanja je važan odgovarajući pritisak - ukoliko se vlakna previše rašire, to je znak da četkate uz prejaki pritisak

Interdentalna četkica

Da bi mogla temeljno da očisti prostor između zuba, interdentalna četkica treba biti odgovarajuće veličine. Svojim vlaknima mora ispuniti čitav interdentalni prostor.

  • Vrh interdentalne četkice postavite vertikalno na desni na ulaz u interdentalni prostor.
  • Potražite optimalan ugao umetanja i potisnite četkicu do polovine interdentalnog prostora.
  • Potom nagnite četkicu prema desnima te je nežno potisnite do kraja u interdentalni prostor.
  • Očišćeno!
  • 1 četkica za zube CURAPROX CS 5460 sa zaštitnom kapicom
  • 3 interdentalne četkice CURAPROX "prime": CPS 06, CPS 07 i CPS 08
  • 1 plastični držač CURAPROX UHS 409 sa zaštitnom kapicom