CURAPROX Porodični set

Zdrav osmeh za celu porodicu - kupite dve četkice za zube CURAPROX CS 5460 i dva seta CURAPROX CPS 457 i dobićete dve četkice za zube CURAPROX Smart gratis!


Marka:
Cena: 3.556,00 RSD  
Na zalihama
+


Zdrav osmeh za celu porodicu - tokom marta kupite dve četkice za zube CURAPROX CS 5460 i dva seta CURAPROX CPS 457 i dobićete dve četkice za zube CURAPROX Smart gratis!

Četkica za zube CURAPROX CS 5460 ultra soft za sve koji vole svoje desni. Izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nežnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana promera 0,1 mm.


Komplet CURAPROX CPS 457 pocket set nalazi se u praktičnoj maloj kutiji prikladnoj za upotrebu kod kuće ili na putu. Sastoji se od ergonomski oblikovanog držača CURAPROX UHS 450 mini click i pet veličina interdentalnih četkica CURAPROX CPS prime (06, 07, 08, 09 i 011).

CURAPROX CPS prime interdentalne četkice su efikasne, nežne i ispunjavaju celokupan interdentalni prostor, bez rizika od povreda. Prikladne su za čišćenje i najmanjih interdentalnih prostora. Redovnom upotrebom ovih četkica možemo sprečiti nastanak karijesa u interdentalnom prostoru, upalu desni i kasnije mogućeg parodontitisa (ispadanje zuba).


Četkica za zube CURAPROX SMART izrađena je po uzoru na najprodavaniju četkicu za zube CURAPROX CS 5460, ali sa manjom glavom, što je čini idealnom za decu i odrasle. Ima 7600 vlakana CUREN®, koja su neverovatno nežna, efikasna i postavljena su na malu glavu, za izuzetno precizno četkanje teže dostupnih mesta.

Četkica za zube ima osmougaonu dršku za lakše držanje i postavljanje vlakana pod uglom od 45 stepeni tokom čišćenja.

Četkica sadrži 7600 ultra tankih vlakana CUREN® sa promerom od 0,08 mm.


Proizvođač: Curaden International AG, Švajcarska

  • Vlakna četkice za zube postavite tako, da polovina prekriva zube, polovina desni
  • četkajte malim kružnim pokretima, upotrebljavajući pri tome minimalan pritisak
  • kod četkanja je važan odgovarajući pritisak - ukoliko se vlakna previše rašire, to je znak da četkate uz prejaki pritisak

  • Vrh interdentalne četkice postavite vertikalno na desni na ulaz u interdentalni prostor.
  • Potražite optimalan ugao postavljanja i potisnite četkicu do polovine interdentalnog prostora.
  • Potom nagnite četkicu prema desnima te je nežno potisnite do kraja u interdentalni prostor.
  • Očišćeno!
  • 2 četkice za zube CURAPROX CS 5460
  • 2 seta CURAPROX CPS 457
  • 2 četkice za zube CURAPROX Smart