Obaveštenje Naša web prodavnica koristi kolačiće (cookies). Mi koristimo kolačiće u cilju personalizacije sadržaja i boljeg korisničkog iskustva. Saznaj više    PRIHVATI

To zvuči kao savršena letnja kombinacija, ali kako doći do toga! Da bismo imali izuzetno bele zube uglavnom je potrebno uraditi izbeljivanje zuba, jer je prirodna boja zuba malo žućkasta. Takvi zubi su po pravilu jači i boljeg kvaliteta.

Boja zubne gleđi je jedinstvena kao i otisak prsta. Ta boja zavisi od genetskog materijala ali i od drugih faktora kao što su zubni kamenac, pušenje ali i konzumiranje kafe, čaja, vina... Ukoliko želimo da utičemo na boju zuba pre svega treba da budemo sigurni da je postupak koji izaberemo za izbeljivanje zuba bezbedan.

Sami lako možemo skinuti naslage koje imamo na zubima uz pomoć električne četkice CURAPROX Hydrosonic, koja radi na principu sonične tehnologije, stvara jedinstvenu akciju dinamičkog čišćenja i čisti čak i teže dostupna mesta. Naučno je dokazano da uklanja mrlje sa zuba koje uzrokuju prebojenost zubne gleđi.


Za izbeljivanje zuba takođe vam može pomoći i pasta za zube sa aktivnim ugljem, koja izbeljuje zube a da pri tom ne oštećuje zubnu gleđ. Zubni kamenac ne možemo sami da uklonimo pa je potrebno posetiti stomatologa.

Pre svega izuzetno je bitna svakodnevna oralna higijena kako bi naši zubi bili čisti i zdravi bez obzira na boju.