Savršeno iskustvo, maštovit dizajn i sofisticirana elegancijaHydrosonc Black is White je kao elegantna crna haljina. Neophodan, sofisticirano elegantan i obezbeđuje kompletan doživljaj

Hidrodinamična sonična četkica za zube CURAPROX Hydrosonic Black is White je izuzetno kvalitetna. Ona pravi 42.000 pokreta u minuti i vaše zube čisti bolje od standardne četkice za zube.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji četkica stvara hidrodinamički efekat, što znači, da nisu samo vlakna četkice ta koja čiste, već čisti i mešavine pljuvačke, vode i paste za zube koja je u ustima. To je moguće zbog specifične strukture i rasporeda CUREN® vlakana i snage i brzine kretanja vlakana. Pri ovoj brzini četkica uskomeša ovu mešavinu u ustima koja reorganizuje baktejije u plaku, čak i u teško dostupnim mestima a donekle i u interdentalnom prostoru.


Novi dodatak liniji „Black is White“

Dodatna prednost su tanka i meka CUREN® vlakna koja su postavljena pod određenim uglom. Zbog ovih prednosti čišćenje čak i teško dostupnih mesta je efikasno i bezbedno, kao što su umnjaci i rub između zuba i desni. Zbog zaštitne gume koja se nalazi na nastavku čišćenje je posebno prijatno.

Hxdrosonic Black is White je savršen izbor za one koji vole potpuni ugođaj. Upakovan je u elegantno pakovanje, dramatično crne boje i uz četkicu za zube dobijate i pastu za izbeljivanje zuba Black is White. Pasta zahvaljujući aktivnom uglju nežno i bezbedno uklanja prebojenost zuba i poboljšava zdravlje usta.

Hydrosonic Black is White i pasta za izbeljivanje zuba Black is White su nepobediv tim.
Hydrosonic Black is White dostupan je na internet trgovini zdrav osmeh