NovostiLako je kupiti bilo koju pastu, ali da li ste pre toga razmislili šta se sve u njoj nalazi? Neki od tih sastojaka važni su za zdravlje vaših zuba, dok drugi mogu da budu jako štetni.

Krenimo redom!

Kada požele bele zube, svi prvo kreću od pasti do kojih mogu doći povoljno i što je još važnije, bez posete stomatologu. Ovo najbrže i najpovoljnije rešenje često može napraviti više štete no koristi i zato uvek prvo proverite sastav proizvoda koje planirate da kupite.

CURAPROX Hydrosonic Black is White

Hydrosonc Black is White je kao elegantna crna haljina. Neophodan, sofisticirano elegantan i obezbeđuje kompletan doživljaj

Hidrodinamična sonična četkica za zube CURAPROX Hydrosonic Black is White je izuzetno kvalitetna. Ona pravi 42.000 pokreta u minuti i vaše zube čisti bolje od standardne četkice za zube.

Upotreba pasti za zube koje izbeljuju je jedna od najpopularnijih domaćih metoda za izbeljivanje zuba, koja ima najmanje dva nedostatka. Ove paste obično imaju visok faktor abrazivnosti, što može uzrokovati oštećenje gleđi ili sadrže izbeljivače koji utiču na prirodnu ravnotežu u ustima. Retko se koristi za izbeljivanje zuba pasta za zube sa dodatkom aktivnog uglja, koji obezbojava zube, umesto abrazivnih čestica ili hemijskih izbeljivača. Aktivni ugalj daje pasti posebnu crnu boju.

Svakodnevno održavanje oralne higijene podrazumeva pranje zuba četkicom za zube. Ali da li je to dovoljno? Šta je sa oko 30% površine zuba koje četkica ne može da opere? Ukoliko želite da unapredite svoju oralnu higijenu interdentalna četkica je savršen izbor. Sledeći saveti će vam pomoći da uključite interdentalnu četkicu kao normalan deo svakodnevne oralne higijene. CURAPROX interdentalna četkica će vam pomoći da održite vaše zube čistim i zdravim za ceo život.


Četkica za zube i pasta za zube, pasta za zube i četkice za zube, kako god okreneš, idu zajedno. Ujutru, gotovo da ne možete da izadjete iz kuće ako niste oprali zube pastom, odnosno popularno osvežili dah! Uveče ista procedura. A kako mi obično odlučujemo o kupovini paste za zube kada stojimo ispred police sa najraznovrsnijim pastama za zube?

Četkica za zube CURAPROX CS smart ultra soft je naslednica dečje četkice za zube CURAkid, koja se koristi od trenutka nicanja prvog zuba. Ipak smart četkica za zube nije namenjena isključvo deci, več mogu da je koriste tinejdžeri i odrasli koji imaju manju vilicu ili koji imaju neka teže dostupna mesta u ustima koja zahtevaju kvalitetnije čišćenje.