Obaveštenje Naša web prodavnica koristi kolačiće (cookies). Mi koristimo kolačiće u cilju personalizacije sadržaja i boljeg korisničkog iskustva. Saznaj više    PRIHVATIiTOP – individualni trening oralne profilakse

Filozofija iTOP-a

Veliki izazov u stomatologiji često predstavlja način, kako objasniti pacijentu da pravilno održava oralnu higijenu. Nije lako motivisati i ubediti pacijente koliko je značajna adekvatna oralna higijena, pa upravo s’toga nije iznenađenje što veliki broj pacijenata širom sveta ima neki oblik bolesti usta i zuba...

Ali jedna stvar je jasna, dobro obučeni profesionalci mogu da izađu na kraj sa ovim. Jasne instrukcije, koje se daju korak po korak su osnova za dugotrajan uspeh. Doživotno očuvanje zdravlja je dostižno kroz znanja, veštine i adekvatnu upotrebu efikasnih sredstava i tehnika naučenih na iTOP-u.

iTOP – individualni trening oralne profilakse – predstavlja sistematičan način učenja optimalne oralne higijene kroz predavanja i radionice (Touch to Teach) primenom adekvatnih sredstava i tehnika. iTOP predstavlja prihvatljiv, efikasan i ne-traumatičan način učenja pravilne oralne higijene. To je princip zasnovan na svakodnevnom vežbanju našeg znanja kako na nama samima tako i na našim pacijentima.

Korak po korak! Veština za veštinom. Ukratko: individualni trening oralne profilakse omogućava doživotno očuvanje zdravlja zuba i desni! To je glavni cilj i filozofija iTOP-a.

Kroz iTOP obuku mi postajemo mentori našim pacijentima. Mi ne saniramo samo njihove probleme već ih učimo pravilnoj oralnoj higijeni tako da oni mogu da profitiraju kroz naše znanje i iskustvo koje delimo sa njima.

Kome je kurs namenjen?

Svim članovima dentalnog tima.

Kotizacija i broj bodova

· Kotizacija: 1500 rsd

· Kurs je akreditovan B-1393/20-II i nosi 6 bodova

Predavač

Dr Nataša Martić (Specijalista parodontologije i oralne medicine, sertifikovani predavač iTOP programa)

Termini održavanja iTOP Introductory seminara:

· Beograd, 07.03.2020. Hotel Mama Shelter, Kneza Mihaila 54

· Niš, 21.03.2020. Hotel Ambasador, Trg Kralja Milana 2

· Novi Sad, 04.04.2020. Hotel Sheraton, Polgar Andraša 1

Više informacija i prijavljivanje na: 011/267-49-59 i trgovina@oralent.rs.